Ruleta NetBet, recenzii, pareri si bonusuri cazino

DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
5000 RON BONUS MAXIM
650 ROTIRI GRATUITE

Infiintat in 2001, in Malta, NetBet si-a concentrat activitatea de debut pe piata din Franta, Anglia si a tarilor in care limbile predominante erau engleza si/sau franceza. Cu timpul, compania a inceput sa capete notorietate, extinzandu-si domeniul de activitate si spre alte piete, iar, in 2014, site-ul netbet.ro a putut sa fie accesat de peste 2 milioane de clienti din toata lumea, fiind disponibil in 11 limbi diferite. In prezent, compania isi indreapta activitatea mai mult spre piata din Franta, Italia, Anglia, Romania si Israel, ingloband aproximativ 500 de angajati.

Pentru a atinge nivelul de performanta dorit, NetBet detine accesul catre o multime de platforme si tehnologii, puse la dispozitie de furnizori celebri si cu notorietate in acest domeniu, cum ar fi: iSoftBet, Leander Games, Quickspin, NetEnt, Pragmatic, Microgaming, IGT, Barcrest, EGT, Bally, Williams, Amaya. De asemenea, pentru a castiga increderea clientilor cu privire la veridicitatea jocurilor, NetBet utilizeaza concomitent doua tehnologii de tipul RNG (Random Number Generator, in romana: generare de numere aleatorii).

Inregistrare


Vezi Detalii

Tipuri de ruleta


Vezi Detalii

Bonus de bun venit


Vezi Detalii

Depunere de bani


Vezi Detalii

Retragere de bani


Vezi Detalii

Jocul pe mobil


Vezi Detalii

Inregistrarea pe platforma NetBet

Inainte de explicarea procesului de inregistrare la platforma NetBet, este important de mentionat faptul ca minorii nu au voie sa joace, iar colectarea datelor personale se realizeaza din motive pur legale. Astfel, compania NetBet desfasoara o activitate care respecta reglementarile legale impuse de legislatia actuala din Romania.

Crearea unui cont nou online de NetBet implica respectarea unor pasi esentiali pentru o inregistrare corecta. Astfel, pentru ca fiecare utilizator sa se bucure de o experienta inedita, trebuie sa respecte urmatorii pasi esentiali.

 1. Apasarea butonului de inregistrare de pe platforma

Mai intai, utilizatorul trebuie sa intre pe pagina NetBet, de unde va avea posibilitatea de a se inregistra (de a-si crea un cont nou), prin completarea unui formular de inregistrare. Formularul de inregistrare solicita multe detalii personale, care trebuie sa fie introduse cu atentie.

 1. Completarea formularului de inregistrare

In faza initiala, utilizatorul trebuie sa completeze formularul de inregistrare cu adresa de email, parola si moneda pentru care opteaza in cadrul careia se vor realiza toate tranzactiile din cont, indiferent ca e vorba de serviciul de Depunere NetBet sau de NetBet Retragere. Este esential ca adresa de mail sa fie valida, astfel incat procedura de activare a contului sa se realizeze in parametri optimi, fara complicatii. Astfel, utilizatorul va avea posibilitatea de a primi mail-uri noi in legatura cu diverse oferte sau cu recuperarea parolei/contului, in situatia in care isi uita parola.

Ulterior, se opteaza pentru o parola puternica, realizata doar din cifre si litere, fara sa fie adaugate diverse simboluri. La fel ca in cazul adresei de mail, si parola are nevoie de verificare si de confirmare, astfel incat sa fie considerata valida. In ceea ce priveste rubricile de tara si moneda, vor fi selectate automat Romania si RON.

La final, formularul trebuie sa se completeze cu datele personale, precum: numele si prenumele, sexul, data exacta a nasterii si numele de utilizator.

 1. Adaugarea CNP-ului (codul numeric personal)

Urmatorul pas consta in introducerea codului numeric personal, procedura care este necesara pentru echipa NetBet, care se ocupa de verificarea utilizatorului (daca are varsta legala pentru jocurile de noroc, daca a mai avut cont).

 1. Introducerea datelor de contact

Urmatoarea etapa reprezinta introducerea datelor prin care echipa NetBet poate lua legatura cu utilizatorul. Datele de contact solicitate sunt: orasul, codul postal, adresa precisa a utilizatorului si numarul de telefon mobil la care acesta poate fi contactat.

 1. Parcurgerea si aprobarea termenilor si conditiilor

Ultimul pas consta in parcurgerea termenilor si conditiilor referitoare la activitatea petrecuta in cadrul platfomei NetBet. Ulterior, se afiseaza o casuta care trebuie sa fie bifata si prin care utilizatorul isi exprima acordul in legatura cu informatiile parcurse. De asemenea, mai exista o casuta din cadrul formularului care poate sa fie bifata, prin care utilizatorul isi exprima acordul in legatura cu primirea pe mail a ofertelor, bonusurilor sau a promotiilor de care poate beneficia.

Incheierea procesului de inregistrare are loc in momentul in care utilizatorul acceseaza printr-un simplu click butonul „Incepe sa joci”. Ulterior, se da click pe link-ul de activare a contului, trimis pe adresa de mail furnizata de platforma NetBet si gata. De acum inainte, trebuie sa fie introduse de fiecare data numele de utilizator si parola, astfel incat utilizatorul sa se poata loga pe platforma.

Verificarea contului de NetBet

Dupa ce se realizeaza cu succes procesul de inregistrare prin completarea formularului online, utilizatorul trebuie sa-si verifice contul de NetBet, pentru a beneificia de un serviciu de asistenta eficient, dar si pentru a-i fi procesate retragerile rapid. De asemenea, va avea posibilitatea de a depune mai mult de 200 de euro.

Pentru procedura de verificare a contului de NetBet, este nevoie de respectarea pasilor de mai jos:

 • logarea in contul NetBet;
 • selectarea meniului „Asistenta”, rubrica „Documente”;
 • se da click pe „alege fisier” si se incarca o fotografie clara, precisa a buletinului utilizatorului;
 • echipa NetBet se va ocupa cu verificarea documentului incarcat.

Obtinerea unui bonus de bun venit pentru utilizatorii noi

Utilizatorii noi care isi creeaza cont pe NetBet au sansa de a beneficia de un bonus generos de bun venit pana la 5000 de lei, carora li se adauga si 650 de rotiri gratis. Astfel, utilizatorul va avea ocazia de a-si incerca norocul, dar si de a se distra in mod gratuit cu ajutorul bonusului, care este disponibil la primele 5 depuneri. In cadrul fiecarei depuneri, este necesar sa fie introdus un cod promotional NetBet in functie de numarul la care s-a ajuns: 1NB, 2NB, 3NB, 4NB si 5NB.

Care este principiul de functionare a bonusului de bun venit?

Utilizatorii care isi doresc sa beneficieze de bonusul de bun venit, trebuie sa dea click pe „Revendica Oferta NetBet”, care ii redirectioneaza chiar in formularul de inregistrare amintit mai sus, pe care trebuie sa il completeze. Este esential de amintit faptul ca rotirile gratuite intra in posesia utilizatorului doar in momentul in care acesta isi incepe activitatea pe cont prin participarea la jocuri.

Bonusul de bun venit si rotirile gratuite se pot revendica doar in momentul in care se depun minimum 100 lei pentru primele doua depuneri si 200 lei pentru urmatoarele trei.

Ce alte oferte NetBet mai sunt disponibile?

Obtinerea unui bonus in valoare de 500 lei – utilizatorii noi pot beneficia de un bonus de 500 de lei, doar prin simpla apasare a butonului „Vreau bonusul” din rubrica de oferte, cu ajutorul caruia se pot bucura de o experienta inedita.

Obtinerea unui bonus de 500 de rotiri gratuite – utilizatorii noi au acces la obtinerea a 500 de rotiri gratuite, fara sa fie nevoiti sa depuna o anumita suma de bani. Pentru a intra in posesia lui, trebuie sa se selecteze casuta „Vreau bonusul”.

Ruleta NetBet si mize de pariere

Ruleta a obtinut rangul de „Regina Jocurilor de Cazinou”, pentru ca a castigat un nivel inalt de popularitate la nivel mondial, dar si pentru ca este folosita chiar din secolul al XVIII. Pasionatii de jocurile de noroc in care ruleta este protagonista vor beneficia de o serie generoasa de activitati interesante si captivante in cadrul NetBet.

Practicarea jocului de ruleta este simplist, mai ales daca utilizatorul respecta cu strictete regulile puse la dispozitie si isi creeaza propriile strategii de pariere, care au un grad ridicat de reusita. Nu sunt necesare cunostinte elaborate de matematica sau fizica, pentru ca jocul de ruleta este 100% bazat pe noroc. Se poate miza pe orice numar prezent pe roata: numere simple, numere multiple, numere cu rosu sau negru, numere impare sau impare. In cadrul unei joc de ruleta exista mai multe diviziuni: 37, de la 1 la 36 si un 0. Exista, de asemenea, si o alta versiune, cea americana, in cadrul careia se afla 38 de diviziuni si una care nu este numerotata.

Jocul de ruleta la NetBet

Ruleta de la NetBet poate fi jucata pe urmatoarele dispozitive:

Laptop & PC
Telefon & Tabletă Android
Telefon & Tabletă iOS
Telefon & Tabletă Windows

8 tipuri de ruleta online disponibile pe NetBet

1. European Roulette

Desi este una dintre cele mai vechi variante de ruleta, inca este folosita cu aceeasi pasiune de jucatori, datorita posibilitatii de pariere nelimitate. Un motiv pentru care a atins un nivel inalt de popularitate consta chiar in faptul ca are un avantaj mic al casei, care consta doar in 2.70%, oferindu-i utilizatorului o sansa mai mare de a castiga. Jucatorii incepatori pot incerca, insa, European Roulette Small Bets, care le permite sa faca pariuri mici, fara sa le fie solicitat un buget disponibil generos.

2. Vertical Roullete

Jocul de ruleta verticala este o varianta special conceputa pentru a fi folosita drept aplicatie online accesata cu ajutorul unui smartphone. Exista doua posibilitati de a fi jucat: atat clasic, cat si hipodrom, care ofera accesul la multiple metode de pariere si de aplicare a strategiilor. Vertical Roulette consta in 37 de numere pe care se pot plasa pariuri si un singur 0. Combinatia dintre jocul normal si aceasta varianta ofera accesul la doua mese de pariere, in cadrul carora se poate miza pe aceleasi numere.

3. Advanced Roulette

Jucatorii avansati pot opta pentru o varianta care sa le testeze limitele si abilitatile de pariere, asa cum se intampla in cazul jocului de Advanced Roulette. Aceasta versiune de ruleta a fost creata de Netent, un renumit provider de software pentru jocurile de casino. In prezent, este unul dintre cele mai populare jocuri, datorita faptului ca respecta ruleta europeana (cea standard), la care se adauga si alte functii, statistici, modele de pariere.

4. 3D Roulette

Ruleta tridimensionala este bazata, in principiu, pe limbajul de codare HTML5, in care este utilizata grafica 3D la standarde inalte de calitate, fiind special optimizata atat pentru desktop, cat si pentru varianta de mobil. Indeplineste cu succes toate caracteristicile definitorii ale ruletei, dar, pe langa acest aspect, 3D Roulette este imbunatatita la nivel grafic, audio si video. La inceput, ruleta tridimensionala a fost lasata de Playtech.

5. Lux Roulette

Jucatorii au posibilitatea de a beneficia de optiune noua si captivanta: cea de a ghici ori numarul, ori suprafata pe care mingea se opreste. In cadrul jocului furnizat de Novomatic, utilizatorii au ocazia de a se bucura de o experienta plina de adrenalina.

6. Silver Roulette

Versiunea de Silver Roulette are un aspect premium, de lux, fiind furnizata chiar de iSoftBet. Dotata cu o grafica ireprosabila si cu functii 3D, va captiva atentia oricarui pasionat de jocuri de ruleta.

7. French Roulette

Ruleta franceza este o varianta de joc, care a capatat denumirea chiar in timpul revolutiei franceze, in momentul in care jocurile de noroc au devenit principala sursa de distractie. In cadrul acestei versiuni de ruleta, exista posibilitatea participarii unui numar nelimitat de jucatori.

8. American Roulette

Este considerata a fi cea mai grea varianta de joc de ruleta, care solicita o respectare si o cunoastere a tuturor regulilor implicate, mai ales in cazul parierii unor mize mari. Din fericire, in cadrul ruletei online, utilizatorii au posibilitatea de a se perfectiona si de a-si dezvolta propriile strategii de pariere care sa le aduca victoria. Ruleta americana consta in 38 de sectiuni, in care sunt cuprinse numerele de la 1 la 36 in rosu si negru, existand 0 si 00 in verde.

Ruleta live NetBet

Utilizatorii care aleg sa participe in cadrul jocului de ruleta live NetBet au posibilitatea de a castiga la fiecare rotire a rotii. Fiind create de Evolution Gaming, versiunile de ruleta din cadrul companiei NetBet sunt unice. De asemenea, exista numeroase camere, iar in momentul in care dealerul porneste jocul, fiecare jucator are posibilitatea de a urmari activitatea bilei prin intermediul streamingului live, la standarde inalte de calitate. Important de mentionat este si faptul ca ruleta live NetBet nu are reguli diferite fata de cea prezenta intr-un cazinou fizic.

Ofera posibilitatea desfasurii unei activitati interactive, care sa ajute fiecare utilizator sa se bucure de o experienta placuta, plina de adrenalina si de implicare.

Pentru inceput, fiecare jucator are indatorirea de a plasa jetoanele si de a selecta numarul pe care doreste sa parieze. Ulterior, trebuie sa dea click pe iconita care face referire la invartirea rotii. Este important de amintit faptul ca fiecare miza trebuie sa respecte cu rigurozitate tabelul de limite din cadrul jocului. Cei care au nelamuriri, pot cere ajutorul dealerului, care este activ live pe aplicatia de streaming si care poate oferi raspuns la orice intrebare legata de joc. De asemenea, jucatorii trebuie sa se incadreze in timpul de pariere, care se termina in momentul in care dealerul spune „nu mai pariati”. Experienta de joc este una corecta, bazata 100% pe noroc. In momentul in care mingea se opreste intr-o sectiune, dealerul anunta care este numarul castigator.

In cadrul ruletei live NetBet, fiecare jucator are acces la o gama larga de variante, de la Immersive si Extreme Roulette, la Multiplayer si Automatic Roulette. Principiul jocului este simplist; consta in alegerea unei anumite culori sau a unui anumit numar, iar daca bila se opreste chiar in dreptul selectiei, jucatorul castiga. Posibilitatea de a juca din confortul casei, cu ajutorul streamingului live, este o varianta frecvent folosita in prezent.

Mizele de pariere din cadrul ruletei NetBet

Operatorii din cadrul ruletei NetBet ofera mize bine gandite. Cea mai mica mica este de 1 leu, fiind totodata si cea mai mica intalnita pe piata romaneasca. De asemenea, exista si o miza maxima de pariere, care consta in 20.000 de lei.

Care este modalitatea de pariere la ruleta NetBet?

Utilizatorii care intra in aplicatie, pot selecta butonul „ruleta”, aflat in meniul principal pozitionat pe orizontal. De acolo, au acces la o gama variata de jocuri de ruleta, iar navigarea pe site se desfasoara in cele mai bune conditii. In cadrul ruletei NetBet, jucatorii au posibilitatea de a beneficia de asistenta online, in cazul in care cineva intampina dificultati in procesul de autentificare pe site sau in cazul depunerii/retragerii unei mize.

Oferte de bonusuri de bun venit

100 de rotiri gratuite pentru jocul Shining Crown de la Super Cazino – utilizatorii incepatori au ocazia de a primi un bonus generos de 100 de rotiri, fara sa fie necesara depunerea une sume de bani la jocul popular Shining Crown, realizat de un furnizor recunoscut pentru crearea sloturilor clasice cu fructe, EGT. Dupa ce link-ul pus la dispozitie pe site a fost accesat, se poate utiliza codul OFERTA100 in momentul completarii formularului de inregistrare. Cu alte cuvinte, cazinoul isi rasplateste utilizatorii noi cu 100 de sanse de a castiga sume mari de bani, fara sa fie nevoie de nicio investitie.

Obtinerea unui bonus de depunere in valoare de 2000 lei, alaturi de 300 de rotiri gratuite – bonusul obtinut la depunere este avantajos, mai ales pentru jucatorii care sunt in perioada de testare a propriilor aptitudini si strategii, fara sa aiba teama ca pierd din proprii bani. Astfel, cazinourile aleg sa-si sprijine utilizatorii pentru a intelege toate principiile de functionare a jocurilor de noroc. Bonusurile obtinute pentru fiecare depunere sunt:

 • bonusuri de 100% pana la 800 lei si pana la 50 de rotiri gratuite la prima depunere in valoare de minimum 20 lei;
 • bonusuri de 100% pana la 400 lei si pana la 100 de rotiri gratuite la al doilea depozit cu valoarea de cel putin 50 lei;
 • bonusuri de 100% pana la 800 lei si pana la 150 de rotiri gratuite la a treia depunere de minimum 50 lei.

De retinut: la fiecare dintre aceste depuneri, trebuie sa se foloseasca unul dintre codurile promotionale corespunzatoare numarului depunerii: NB1, NB2, NB3. Bonusul se va activa automat in momentul in care utilizatorul intra intr-unul dintre jocuri. De asemenea, se pot obtine pana la 50, 100 si 150 de rotiri gratuite chiar in decursul desfasurarii unui astfel de joc.

Bonusuri de bun venit la NetBet

Exista posibilitatea obtinerii unui bonus generos de bun venit in cadrul jocurilor de noroc, mai ales in ceea ce priveste practicarea jocurilor de ruleta, prin castigarea celor 5000 de lei, la care se adauga si 650 de rotiri gratuite. Campania propusa de echipa jocuricazinouri.com este profitabila pentru utilizatorii noi, care isi doresc sa se bucure de o experienta inedita de pariere.

Codul promotional pentru NetBet

Pentru inceput, utilizatorii trebuie sa ia in considerare folosirea codurilor promotionale in 5 etape, asa cum urmeaza:

 • 1NB pentru prima etapa cu depunere de minimum 100 lei;
 • 2NB pentru a doua etapa cu depunere de minimum 100 lei;
 • 3NB pentru a treia etapa cu depunere de minimum 200 lei;
 • 4NB pentru a patra etapa cu depunere de minimum 200 lei;
 • 5NB pentru a cincea etapa cu depunere de minimum 200 lei.

Jucatorii care isi doresc sa profite de oferta avantajoasa de bun venit in aplicatie, trebuie sa tina cont de cateva informatii si etape relevante procesului de obtinere a bonusului.

Prima etapa de obtinere a bonusului de bun venit

Utilizatorii care nu au mai avut niciodata un cont in cadrul unei sali de joc online, au posibilitatea de a-si duce pasiunea si curiozitatea pentru jocurile de noroc la un alt nivel cu ajutorul bonusului de bun venit, care consta in:

 • depunerea sumei de 1000 de lei se va dubla cu ajutorul codului promotional 1NB;
 • utilizatorii pot beneficia de bonusul de 1000 lei doar in situatia in care a fost efectuata verificarea KYC a contului creat;
 • depunerea minima pentru prima etapa de bonusare este de 100 lei, insa se recomanda depozitarea sumei de 1000 de lei, pentru obtinerea unor beneficii multiple;
 • obtinerea a 100 de rotiri gratuite in cadrul jocului 40 Burning Hot, realizat de furnizorul EGT.
DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
5000 RON BONUS MAXIM
650 ROTIRI GRATUITE

A doua etapa de primire a bonusului de bun venit

Jucatorii care au trecut la etapa a doua de primire a bonusului de bun venit au posibilitatea de a beneficia de un bonus de 75% pana la 1000 de lei, prin folosirea codului promotional 2NB:

 • limita minima de depunere pentru obtinerea bonusului este tot de 100 lei, insa se recomanda depunerea unor sume mai mari de bani, astfel incat sa se obtina avantaje mari;
 • obtinerea a 100 de rotiri gratuite folosite in cadrul NetBet Casino;
 • rotirile gratuite pot fi utilizate in cadrul slotului Shining Crown, marca EGT;
 • aplicarea rulajului de 40x pentru suma bonusata si obtinerea a 40x pentru rulajul castigurilor, care provin din rotirile gratuite. Utilizatorii au acces la rotirile gratuite atat pe desktop, cat si pe aplicatia NetBet.

A treia etapa de primire a bonusului de bun venit

Utilizatorii care au trecut la etapa a treia de primire a bonusului de bun venit, trebuie sa foloseasca in continuare codul promotional, pentru a se bucura de beneficii, de aceasta data fiind 3NB:

 • obtinerea bonusului de 50% cu depuneri de pana la 1000 lei, depunerea minima fiind de 200 de lei;
 • 100 de rotiri gratuite dupa depunere la slotul Book of Dead;
 • indeplinirea unui rulaj de 40x pentru banii castigati prin intermediul rotirilor gratuite si de 40x pentru banii obtinuti in bonusul de bun venit.

A patra etapa de primire a bonusului de bun venit

Etapa a patra presupune aplicarea codului promotional 4NB, pentru obtinerea urmatoarelor beneficii:

 • obtinerea bonusului de 25% cu posibilitatea de depunere pana la 1000 lei, in cadrul careia se ofera 100 de rotiri gratuite la slotul 20 Burning Hot, marca EGT;
 • limita minima de depunere este de 200 lei, insa se recomanda depunerea unei sume mai mari de bani, pentru obtinerea beneficiilor multiple;
 • rulajul trebuie sa fie de 40x atat pentru banii bonus, cat si pentru castigurile obtinute in cadrul rotirilor gratuite.

A cincea etapa de primire a bonusului de bun venit

Etapa a cincea presupune utilizarea codului promotional de 5NB, astfel incat jucatorii sa poata beneficia de:

 • 150 de rotiri gratuite la slotul popular 20 Super Hot, marca EGT, pentru depunerea sumei minime de 200 lei;
 • obtinerea unui bonus de 25% pentru depunerea de pana la 1000 lei in joc;
 • similar ca in situatiile de mai sus, conditiile de rulaj sunt de 40x atat pentru castigurile obtinute prin intermediul rotirilor gratuite, cat si pentru banii bonus.

Care sunt termenii si conditiile pentru primirea bonusului de bun venit?

Este necesar un rulaj de 40x atat pentru bonus, cat si pentru rotirile gratuite, dupa care utilizatorul va putea sa beneficieze de venituri reale.

Activarea rotirilor gratuite se realizeaza in momentul in care utilizatorul intra in jocul corespunzator al fiecarei etape de bonusare.

Bonusurile si rotirile gratuite oferite sunt disponibile pentru 7 zile si pot fi utilizate atat de la PC, cat si prin aplicatia instalata pe telefonul mobil.

Rotirile gratis sunt in valoare de 0.40 lei la prima etapa de bonus, 0.20 lei pentru etapa a doua, a patra si a cincea etapa de bonus, iar cele din cadrul etapei a treia sunt in valoare de 0.50 lei.

Cele 650 de rotiri gratuite sunt obtinute de jucator prin promotia de bun venit, care ofera 100 de rotiri gratuite. Restul de 550 se acorda treptat, prin intermediul codurilor promotionale (1NB, 2NB, 3NB, 4NB, 5NB).

Jucatorul care nu a mai avut niciodata cont poate castiga suma de 20.000 lei, limita maxima obtinuta prin 10.000 lei din rulajul banilor bonus si 10.000 lei din rulajul rotirilor gratuite.

Rotiri gratuite

Pentru obtinerea unei experiente inedite in cadrul jocurilor de noroc, in special in cadrul jocului de ruleta, cazinourile pun la dispozitia utilizatorilor rotiri gratuite, cu care sa-si incerce norocul si care sa le ofere posibilitatea de a castiga premii mari.

Ce bonus se poate obtine fara depunere?

Persoanele care se hotarasc sa-si creeze un cont NetBet, au posibilitatea de a beneficia de 100 de rotiri gratuite, fara sa fie nevoie de depunerea niciunei sume de bani. Tot ce trebuie sa faca este sa utilizeze codul bonus „OFERTA100”, in momentul completarii formularului de inregistrare.

Pasii necesari pentru obtinerea bonusului de 100 de rotiri gratuite se rezuma la:

 • inregistrarea in cadrul platformei NetBet, dupa ce a fost selectata optiunea „Vreau bonusul”, pusa la dispozitie de echipa jocuricazinouri.com. Dupa ce utilizatorul a dat click pe acel buton, va fi redirectionat catre un formular de realizare a contului, care trebuie sa fie completat cu atentie;
 • dupa ce contul a fost creat, utilizatorul trebuie sa treaca si de etapa de verificare a sa, prin incarcarea unei fotografii a buletinului si a unei facturi care nu este mai veche de 3 luni. Dupa ce documentele au fost validate, bonusul de 100 de rotiri gratuite devine disponibil.

Care este principiul de functionare a rulajului bonusului pentru rotirile gratuite?

Bonusul care consta in rotirile gratuite are un rulaj diferit, dar si alte conditii de care trebuie sa se tina cont, pentru ca utilizatorul sa se bucure de o experienta placuta. Printre aceste conditii se numara si:

 • posibilitatea de revendicare a celor 100 de rotiri gratuite se realizeaza din rubrica de „casierie”, la „oferte disponibile”, dupa ce contul nou a fost creat si verificat;
 • rotirile gratuite vor fi trimise imediat in cont si vor putea sa fie folosite la slotul Shining Crown, atat la PC, cat si pe telefonul mobil;
 • bonusul fara depunerea niciunei sume de bani este disponibil pentru 24 de ore din momentul in care a fost activat. Astfel, imediat ce au fost revendicate, cele 100 de rotiri trebuie sa fie utilizate, pentru ca, daca termenul de valabilitate este depasit, acestea nu vor mai fi disponibile;
 • castigurile obtinute prin utilizarea celor 100 de rotiri gratuite trebuie sa fie rulate de 40 de ori inainte de a se obtine venituri reale, care sa fie retrase;
 • castigurile care trebuie rulate nu trebuie sa depaseasca perioada de 7 zile;
 • bonusul fara depunere poate fi folosit doar in cadrul slotului Shining Crown.

Care sunt termenii si conditiile referitoare la bonusul de 100 de rotiri gratuite?

Inainte ca utilizatorul sa beneficieze de rotirile gratuite, trebuie sa se asigure ca a parcurs toate informatiile cuprinse in sectiunea de „Termeni si Conditii”. Printre aceste informatii se numara si:

 • cele 100 de rotiri gratuite sunt alocate doar jucatorilor care isi creeaza cont nou de NetBet, care au completat formularul de inregistrare pus la dispozitie pe platforma si care au contul verificat de echipa NetBet;
 • bonusul rotirilor gratuite poate fi deblocat o singura data de jucator;
 • nu se accepta niciuna dintre metodele de plata de tip Neteller, Paysafecard, Skrill sau orice alt portofel electronic daca utilizatorul isi doreste sa beneficieze de bonusul de 100 de rotiri gratuite.

Depunerea de bani pe platforma NetBet

NetBet cuprinde o lista generoasa de metode pentru procesul de depunere, fiind incluse chiar si metode internationale. Mai jos sunt prezentate unele dintre cele mai sigure metode prin care un utilizator poate sa depuna o anumita suma de bani pentru NetBet. Pentru ca niciuna dintre experientele placute traite in cadrul cazinoului online nu ar fi posibila fara depunerea unei sume de bani, este necesar sa se cunoasca toate variantele disponibile. Printre metodele existente se numara si:

Exista 10 metode de depunere disponibile

1. Visa

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 200.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

2. Mastercard

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 200.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

3. Skrill

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 40.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

4. Neteller

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 40.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

5. Paysafecard

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 1.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

6. Transfer bancar

Transferul se realizeaza in 3-5 zile lucratoare, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 40.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

7. Toppay

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 50 lei si limita maxima de 40.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

8. Trustly

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 80 lei si limita maxima de 40.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

9. Smith&Smith

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 50 lei si limita maxima de 15.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%;

10. Revolut

Transferul se realizeaza instant, cu limita minima de depunere de 20 lei si limita maxima de 200.000 lei, in cadrul caruia se percepe un comision de 2%.

Cum se realizeaza procedura de depunere in cadrul cazinoului NetBet?

Inainte de mentionarea procedurii de depunere a banilor in cazinoul online NetBet, este important de amintit faptul ca operatorul nu solicita taxe suplimentare, astfel, comisionul este zero. Cu toate acestea, se aplica un comision de 2% pentru fiecare tranzactie efectuata in cazul cazinourilor din Romania, comision impus de legislatia in vigoare.

Procedura de depunere a banilor este diferita de la o metoda la alta. Printre multiplele metode din care se poate alege, se numara si:

 • depunerea prin cardul bancar (Visa/Mastercard), prin care se solicita detaliile cardului, cum ar fi: numarul cadrului, numele proprietarului, codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului), data de expirare. Ulterior, utilizatorul va fi redirectionat catre o pagina online, in care trebuie sa adauge codul primit prin SMS, astfel incat tranzactia sa fie autorizata;
 • depunerea prin portofelele electronice (Skrill/Neteller), prin care se introduce suma de bani dorita, alaturi de datele contului de Skrill sau Neteller. Dupa confirmarea tranzactiei, contul NetBet va fi alimentat instantaneu;
 • depunere prin PaysafeCard – utilizatorii care depun bani prin PaysafeCard trebuie sa completeze cu datele necesare solicitate, apoi sa adauge suma de bani dorita, pentru ca tranzactia sa fie efectuata cu succes;
 • depunere prin transfer bancar – este necesar ca utilizatorul sa se prezinte la o surcursala a bancii de care apartine, ori sa efectueze un transfer prin intermediul aplicatiilor de mobile banking;
 • depunere prin TopPay – utilizatorul are nevoie de un cod QR unic si actul de identitate care se afla in perioada de valabilitate. Dupa aceea, se introduce suma dorita, iar tranzactia se finalizeaza cu succes;
 • depunere prin Trustly – transferul de bani se desfasoara in mod instantaneu si nu este necesar procesul de inregistrare. De asemenea, prin intermediul acestei metode de plata, utilizatorul se poate loga cu aceleasi date folosite in cadrul contului sau bancar;
 • depunere prin Smith&Smith – nu este necesar un cont bancar pentru procedura de depunere a banilor si functioneaza instant, sigur si eficient.

Retragerile de bani din platforma NetBet

Procedura de retragere a banilor este simpla si la indemana fiecarui utilizator. Acesta trebuie sa intre in rubrica de „Casierie” din contul sau, sectiune care este pozitionata chiar in partea de sus, in dreapta (butonul galben). Ulterior, poate sa selecteze optiunea de „retragere bani”, de unde vor aparea mai multe metode disponibile folosite pentru retragerea sumei dorite de bani.

6 metode de retragere in cadrul cazinoului online NetBet

 1. Retragerea banilor prin transferul bancar

Retragerea banilor prin transferul bancar este o metoda simpla. Utilizatorul trebuie doar sa completeze cu detaliile necesare ale contului bancar, iar transferul se realizeaza in cel mai scurt timp posibil; poate sa varieze intre 0 si 5 zile lucratoare. De asemenea, se aplica un comision de 2%; limita minima de retragere este de 80 lei, iar limita maxima, 200.000 lei. In plus, exista posibilitatea aplicarii taxelor de procesare impuse de banca respectiva; totusi, este singura metoda care percepe astfel de taxe suplimentare.

 1. Retragerea banilor prin Visa/Mastercard

Metoda retragerii banilor prin cardurile Visa si Mastercard este frecvent folosita de utilizatori, pentru ca totul decurge rapid, eficient si sigur. Suma minima de retragere este de 80 lei, iar suma maxima, 180.000 lei, la care se aplica un comision de 2%. Procedura poate sa dureze intre 0 si 5 zile lucratoare.

 1. Retragerea banilor prin Skrill/Neteller

Portofelele electronice Skrill si Neteller au cel mai mare grad de popularitate dintre toate portofelele electronice, reusind sa efectueze tranzactii in mod rapid si eficient. Suma minima de retragere este de 40 lei, iar suma maxima, 40.000 lei, la care se aplica un comision de 2%. Procedura are o durata de 0-5 zile lucratoare.

 1. Retragerea banilor prin PaysafeCard

Metoda retragerii banilor din cazinoul online prin PaysafeCard se desfasoara rapid si sigur, fiind necesara doar introducerea datelor contului dupa ce sectiunea „retragere” a fost accesata. Suma minima de retragere este de 20 lei, iar suma maxima, 40.000 lei, la care se aplica un comision de 2%. Procedura de retragere dureaza intre 0 si 5 zile lucratoare.

 1. Retragerea banilor prin TopPay

Utilizatorii care folosesc TopPay trebuie sa mearga la sectiunea „retragere” si sa selecteze metoda dorita de retragere a banilor. Ulterior, vor primi un cod QR si, alaturi de actul de identitate, se vor putea prezenta la orice punct TopPay pentru a-si retrage cu succes suma de bani. Suma minima de retragere este de 50 lei, iar suma maxima, 40.000 lei, la care se aplica un comision de 2%. Partea buna este ca banii vor intra in cont in maximum 24 de ore.

 1. Retragerea banilor prin Smith&Smith

Metoda de retragere a banilor prin Smith&Smith este una rapida, eficienta, fiind capabila sa mentina in siguranta datele personale ale utilizatorului. Suma minima de retragere este de 50 lei, iar suma maxima, 15.000 lei, la care se aplica un comision de 2%. Timpul de primire a banilor variaza intre 0 si 5 zile lucratoare.

Jocul pe mobil

Pentru ca utilizatorii sa se bucure de o experienta inedita si confortabila de pariere, pot oricand sa opteze pentru varianta de a instala aplicatia de cazinou online NetBet. Este una dintre cele mai rapide, comode si placute metode de a paria, fara ca jucatorii sa fie nevoiti sa-si paraseasca locuinta.

Care este procedura de instalare a aplicatiei pentru Android si IOS?

Instalarea aplicatiei NetBet pe Android

Pentru inceput, utilizatorul trebuie sa intre in meniul telefonului sau, la sectiunea „Setari”, din care selecteaza „Securitate”. Odata ajuns aici, acesta trebuie sa permita accesul aplicatiilor care provin din surse necunoscute. Ulterior, da click pe butonul „Download NetBet app Android” din cadrul site-ului online. La final, tot ce trebuie sa faca este sa instaleze fisierul apk Netbet, cu ajutorul pasilor indicati pe  ecranul telefonului mobil.

Instalarea aplicatiei NetBet pe IOS

Pentru inceput, utilizatorul trebuie sa acceseze App Store si sa caute „NetBet app”, iar apoi sa dea click pe butonul de „download Netbet mobile app”. Ulterior, aplicatia incepe procesul de instalare, fiind disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru iPad.

Care sunt beneficiile aplicatiei NetBet Casino?

Pe langa faptul ca utilizatorii au ocazia de a se bucura de o experienta inedita de pariere chiar din confortul casei lor, acestia au posibilitatea de a beneficia de avantaje multiple, printre care se numara si:

 • accesul la o gama variata de sloturi, pariuri sportive, poker, jocuri de masa, fiind disponibile atat pentru aplicatia de android, cat si pe aplicatia de IOS;
 • ocazia de personalizare a experientei de pariere prin intermediul optiunilor puse la dispozitie de aplicatia NetBet;
 • accesul la o aplicatie dotata cu o interfata interactiva si intuitiva, astfel incat utilizatorii sa se bucure de o experienta incomparabila de pariere;
 • posibilitatea de a depune si retrage bani intr-o maniera rapida si eficienta;
 • aplicatia Netbet de mobil ofera aceeasi experienta placuta de jucat la fel ca pe PC;
 • informarea constanta a utilizatorului cu privire la noutatile si promotiile care apar prin intermediul notificarilor.

Jocuri disponibile in cadrul aplicatiei NetBet pentru Android si IOS

Utilizatorii care completeaza formularul de inregistrare pentru crearea unui cont nou pe NetBet, vor avea parte de beneficii multiple datorita faptului ca au posibilitatea de a se bucura de o experienta iesita din comun prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul mobil.

Jucatorii au acces la o gama variata de jocuri de noroc de sport, poker si de casino, existand totodata si posibilitatea de conectare la sectiunea de loterie. Oricine isi instaleaza aplicatia, va avea, astfel, ocazia de a se bucura de castiguri multiple, datorita multitudinii de jocuri de noroc prezente. De asemenea, exista si o gama larga de jocuri de ruleta, ingloband toate versiunile existente: european roulette, european roulette small bets, vertical roulette, advanced roulette, 3D roulette, lux roulette, silver roulette, french roulette, english roulette si american roulette.

Prin urmare, utilizatorii care isi doresc sa beneficieze de o experienta de pariere care sa le aduca multiple satisfactii si avantaje financiare, pot lua in considerare NetBet Casino, o aplicatie cu o interfata usor de utilizat si interactiva. In cadrul sau, vor avea ocazia de a-si pune in aplicare toate strategiile de pariere si pentru a obtine victorii impresionante.

DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
5000 RON BONUS MAXIM
650 ROTIRI GRATUITE

Informatii generale Netbet

 • Nume: Netbet
 • Pagină web: https://casino.netbet.ro/
 • Email: support[@]netbet.com
 • Jocuri: 2300+
 • Licenței: L1160651W000195
 • Companie: NETBET ENTERPRISES LTD

There are no reviews yet. Be the first one to write one.