Roulette.ro Strategii si reguli ruleta Ponturi care ajuta in jocurile de ruleta

Ponturi care ajuta in jocurile de ruleta

Ponturi care ajuta in jocurile de ruleta post thumbnail image

Cand vreti sa participati la jocul de ruleta, va puteti spori sansele de castig prin aplicarea unor ponturi si strategii. Mai devreme au fost prezentate diferite strategii care pot fi aplicate la masa de joc, iar in continuare veti putea afla cateva ponturi care sa va ajute sa ramaneti organizat cand vine vorba de joc si sa va cresteti sansele de a inregistra castiguri.

1. Stabiliti un buget si nu jucati la recuperare

Asa cum indica si numele, jocurile de noroc se bazeaza in mare parte pe norocul jucatorului. Intr-adevar, aplicarea unor strategii poate sa creasca sansele de castig si sa limiteze pierderile, insa norocul este un factor esential, motiv pentru care nu exista o metoda miraculoasa prin care jucatorii sa castige mereu si sa se imbogateasca.

Pentru a limita pierderile si pentru a fi siguri ca jocul de ruleta ramane o experienta distractiva, stabiliti un buget si respectati-l. De exemplu, intr-o luna puteti aloca un procent din salariu pentru jocul de ruleta, pe care sa nu il depasiti orice s-ar intampla.

Daca intr-un joc ati pierdut bugetul stabilit pentru sesiunea respectiva, feriti-va sa jucati la recuperare. Multe persoane fac aceasta greseala, iar in incercarea de a isi recupera suma pe care au pierdut-o ajung sa inregistreze pierderi si mai mari, dupa ce isi maresc mizele. Ca in orice joc de noroc, exista posibilitatea sa pierdeti, ceea ce ar trebui sa fie un risc asumat.

2. Opriti-va cand ati atins targetul propus

In aceeasi masura in care trebuie sa va setati o limita de buget, important este sa aveti si un target la care sa va opriti cand intrati in joc. Daca ati atins profitul la care v-ati gandit initial, cel mai bine ar fi sa va opriti. Nu putini sunt jucatorii care cedeaza tentatiei de a continua si care, in cele din urma, ajung sa piarda profitul pe care il obtinusera. Respectarea targetului este un exercitiu bun de autocontrol si o strategie care va ajuta sa jucati calculat.

3. Jucati doar la ruleta europeana

Ruleta americana se deosebeste de ruleta europeana prin prezenta simbolului 00, avand deci un total de 38 de numere. Avantajul casei este motivul pentru care se recomanda sa evitati ruleta americana. In cazul ruletei europene, avantajul casei e de 2,70%, iar la ruleta americana avantajul casei este de 5,26%.

4. Profitati de bonusul de bun venit

Caznourile online ofera jucatorilor noi un bonus de bun venit la inregistrare, ceea ce inseamna ca acestia intra in joc cu mai multi bani. Periodic, cazinourile online au diferite promotii care pot fi benefice pentru limitarea pierderilor si pentru maximizarea profiturilor. De exemplu, un cashback de 25% pentru jocurile la ruleta live poate sa va aduca avantaje pe termen lung.

5. Folositi strategiile care vi se potrivesc

In capitolele anterioare, ati putut afla in detaliu mai multe lucruri despre cele mai folosite strategii la jocul de ruleta. Majoritatea acestor sisteme au aparut ca urmare a incercarilor unor matematicieni de a identifica o strategie perfecta. In orice caz, acestea nu va garanteaza 100% ca veti obtine castiguri, dar va pot creste sansele sa aveti mize castigatoare si sa limitati pierderile sau sa profitati din plin de rundele norocoase. Fiecare strategie poate avea riscurile sale, deci trebuie sa jucati responsabil si calculat.

Aceste ponturi va pot ajuta sa deveniti un jucator calculat, care isi stabileste mize intr-un mod echilibrat si cauta sa obtina avantaje pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandate