Ruleta Casa Pariurilor, recenzii, pareri si bonusuri cazino

DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
1500 RON BONUS MAXIM
0 ROTIRI GRATUITE

Operatorul de jocuri de noroc Casa Pariurilor a fost licentiat inca din 2016, pentru 10 ani. Prezenta sa este una masiva, avand numeroase agentii terestre, dar oferind si posibilitatea tranzactionarii in mediul online. Printre jocurile oferite de acest cazinou online se numara si ruleta, oferta sa fiind diversificata.

Inregistrare


Vezi Detalii

Tipuri de ruleta


Vezi Detalii

Bonus de bun venit


Vezi Detalii

Depunere de bani


Vezi Detalii

Retragere de bani


Vezi Detalii

Jocul pe mobil


Vezi Detalii

Inregistrarea pe platforma Casa Pariurilor

Crearea unui cont Casa Pariurilor se face foarte usor. Primul pas consta in apasarea butonului „Inregistrare” din pagina principala, coltul din dreapta, sus. In acel moment, va aparea un formular, ale carui campuri vor trebui completate cu toate informatiile solicitate. Nu ar trebui sa va ia mai mult de 3 minute pentru a insera toate datele si a va deschide un cont nou.

Pasii pentru inregistrarea in platforma Casa Pariurilor

Dupa cum s-a specificat deja, prima etapa in crearea unui cont este apasarea butonului „Inregistrare”. Va aparea formularul de inregistrare cont, care este alcatuit din doua sectiuni:

 1. „Detaliile dumneavoastra”
 • nume utilizator – acesta trebuie sa contina intre 5 si 16 caractere si reprezinta numele contului, care va fi afisat pe site-ul Casa Pariurilor;
 • parola – trebuie sa se seteze o parola sigura, care sa aiba cel putin 6 caractere, dar pe care fiecare utilizator sa si-o aminteasca usor;
 • confirmati parola – se insereaza din nou aceeasi parola de mai devreme;
 • adresa de e-mail – aveti grija sa introduceti o adresa de e-mai valida pe care o folositi si o verificati frecvent;
 • confirmati adresa de e-mail – veti rescrie adresa de e-mail de mai devreme.
 1. „Verificare date cont Casa Pariurilor”
 • prenume – se completeaza cu prenumele real;
 • nume – se completeaza cu numele real;
 • data nasterii – aveti grija sa alegeti ziua de nastere in prima casuta, luna – in cea de-a doua, iar anul nasterii in cea de-a treia casuta;
 • sex – veti alege intre „Dl.” sau „Dna.”;
 • codul numeric personal;
 • oras – se completeaza cu orasul in care locuiti;
 • tara – se va selecta, in principiu, Romania;
 • adresa – se va completa cu adresa de resedinta, asa cum apare in cartea de identitate;
 • cod postal;
 • numar de telefon – se completeaza cu numarul de telefon la care puteti fi contactati;
 • Fus orar – fusul orar al Romaniei – UTC +02:00.

Prin completarea datelor din ambele sectiuni ale formularului pentru deschiderea contului nou pe Casa Pariurilor, ati parcurs deja o etapa, iar din acest moment mai sunt inca doi pasi usori pana la finalizarea procesului.

 1. Termenii si conditiile impuse de operator

Pentru a putea trece mai departe, este necesar sa cititi si sa acceptati Termenii si conditiile care sunt impuse de operator, acestea fiind specificate in formularul de inregistrare.

Recomandarea este sa cititi cu atentie toate specificatiile, pentru ca in Termeni si conditii se afla toate conditiile de joc si de pariere.

 1. Finalizarea inregistrarii

Dupa acceptarea Termenilor si conditiilor, va trebui sa apasati butonul „Inregistrare” si sa va verificati e-mailul mentionat in formular. Veti fi primit un e-mail de la Casa Pariurilor, in care se afla un link de activare cont pe care va trebui sa dati click.

Verificarea contului prin procesul KYC

Operatorii de jocuri de noroc online solicita acte doveditoare in ceea ce priveste identitatea utilizatorilor, in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania. Procesul de verificare consta in furnizarea unei copii dupa actul de identitate – fotografie sau scan. Imaginea trebuie sa fie clara, pentru a se putea citi datele de pe ea cu usurinta. Fotografia se poate transmite prin e-mail, la adresa suport@casapariurilor.ro, iar in corpul e-mailului respectiv trebuie sa se regaseasca numele sau ID-ul de utilizator.

Poate dura cateva zile din momentul in care sunt transmise documentele si pana cand acestea se verifica, dar, de regula, un e-mail de confirmare este trimis in aceeasi zi in care se trimite copia actului de identitate.

Celor care nu parcurg acest proces de validare a contului Casa Pariurilor le vor fi blocate conturile de utilizator, precum si valoarea care se afla in balanta contului, urmand ca aceasta sa fie transferata la bugetul de stat.

Pentru o anumita perioada, veti putea juca si fara sa finalizati procesul de verificare a contului, dar nu veti putea face depozite mai mari de 900 RON si nici nu veti putea retrage castigurile, decat dupa ce va veti fi demonstrat identitatea contului.

Operatorii mai pot solicita si alte documente, pe langa copia dupa buletin, pentru a face verificarea contului. De regula, cele mai frecvente documente suplimentare solicitate sunt facturile la utilitati sau extrasele de cont, dar in aceste cazuri se vor primi informari de la operator.

Dupa parcurgerea intregului proces de inregistrare si dupa validarea contului, utilizatorul se poate loga, utilizand numele de utilizator si parola contului sau. Dupa acest pas, el va da click pe „Logare”, buton situat in coltul din dreapta, sus din pagina principala, dupa care va putea fi gata de joc, efectuand primul depozit, pariind sau jucand tot ce-si doreste.

Prima experienta de casino este foarte importanta si tocmai din acest motiv Casa Pariurilor le ofera celor aflati la inceput de drum un bonus de bun venit, de 100%  pana la 1.500 RON, pentru primele depuneri care au o valoare de 25 RON fiecare. Despre aceasta oferta se va vorbi insa pe larg mai jos.

Jocul de ruleta la Casa Pariurilor

In cele ce urmeaza, va fi facuta o prezentare detaliata a jocului de ruleta pus la dispozitie de Casa Pariurilor. In acest fel, cei interesati vor putea afla detalii importante despre: tipurile de ruleta, valoarea mizelor si alte lucruri care ii intereseaza.

Care sunt mizele la Casa Pariurilor

Mizele la ruleta Casa Pariurilor sunt stabilite in asa fel incat sa fie accesibile pentru toata lumea. Puteti paria pe sume ce pornesc de la 50 de bani, aceste mize foarte mici fiind chiar indicate mai ales pentru incepatorii care nu sunt foarte familiarizati cu jocul de ruleta. In schimb, jucatorii experimentati pot plasa pariuri si de ordinul sutelor de lei. Nici in cazul ruletei live mizele nu sunt mari, ele incepand de la 2,5 lei.

Ruleta de la Casa Pariurilor poate fi jucata pe urmatoarele dispozitive:

Laptop & PC
Telefon & Tabletă Android
Telefon & Tabletă iOS
Telefon & Tabletă Windows

4 tipuri de ruleta online disponibile pe Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor veti putea gasi o oferta generoasa de jocuri de ruleta, precum ruleta europeana, franceza, Superman Roulette sau Dragon Jackpot Roulette. Iata o mica prezentare a acestora:

1.Premium European Roulette

Jocul clasic de ruleta europeana este atragator pentru multi jucatori,  mai ales pentru cei care nu au prea mare experienta in jocurile de acest tip. Avantajul major al Premium European Roulette este acela ca este furnizat de Playtech, care este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de jocuri de noroc din lume.

Ruleta are 37 de fante, cu un 0 si cu numere de la 1 la 36. Tot in acest joc, jetoanele sunt: 0.01, 0.1, 0.5, 1, 5, 10, 25, 50 si 100. Prin urmare, jocul este destinat atat jucatorilor care vor sa parieze sume mai mici, cat si celor care adora senzatia de adrenalina oferita de parierea sumelor mai mari.

In cadrul Premium European Roulette, puteti paria direct pe un numar, dar o puteti face si pe culoare, pe coloana, pe numele pare sau impare, pe 1-12, 13-24, 25-36, pe mic (1-18) sau pe mare (19-36). Puteti, totodata, sa pariati si pe numere adiacente, a caror lista completa este disponibila in „Setari”, la sectiunea „Ajutor”.

2.French Premium Roulette

Ruleta franceza este un alt tip clasic de joc de ruleta, care, la prima vedere pare asemanator cu ruleta europeana. Jocul este asigurat tot de Playtech, dar are o interfata putin diferita de cel anterior.

Pot fi efectuate aceleasi tipuri de pariuri, sunt aceleasi 37 de fante, precum si jetoane de aceleasi valori, dar in acest tip de joc sunt unele avantaje in plus fata de ruleta europeana. Mai exact, daca bila cade pe 0, vi se va returna valoarea pariului.

In ceea ce priveste restul functionalitatilor, acestea sunt similare cu jocul anterior. Setarea pariurilor include alegerea jetonului din stanga, plasarea sa pe masa de pariere si invartirea ruletei.

3.Superman Roulette

Jocul provine tot de la Playtech si, din acest motiv, interfata sa are multe puncte comune cu cele anterioare. Pe langa pariurile deja cunoscute, Superman Roulette are si cateva functionalitati specifice, ce fac parte din tematica jocului. Prin intermediul functiei Bonus, veti putea pune cel mult 12 tokenuri din stanga jos. Mai exact, daca doriti sa pariati pe negru, toate tokenurile vor merge pe numerele de aceasta culoare.

Daca doriti sa jucati in modul „Bonus Superman”, va trebui sa selectati aceasta optiune. Trebuie insa sa stiti ca in acest caz pariul va fi inmultit cu 12 sau in functie de cate tokenuri au fost selectate. Atunci cand pica pe un numar din cele 12 selectate, jocul va va directiona catre o sectiune in care va trebui sa alegeti mai multe simboluri Superman ce dezvaluie un multiplicator.

Tot la Superman Roulette exista si un jackpot, care, in momentul in care este activat, pariul va creste cu 1%, iar fiecare pariu care este plasat va contribui la jackpoturi.

4.Dragon Jackpot Roulette

Acest joc este foarte similar cu Superman Roulette, avand si o functie jackpot, dupa cum se poate vedea din denumirea sa. Functia de pariu bonus este similara cu cea anterioara, insa doar pana la un anumit punct.

De aceasta data, in momentul in care veti castiga la acest tip de pariere, veti putea invarti roata pentru multiplicator de castig. Este si o roata exterioara, dar si una interioara care urmeaza dupa prima. Prima roata stabileste cum va functiona cea de-a doua: 3 sageti, 2 x marire si invartire.

Si acest joc are 37 de fante cu numere de la 0 la 36, constand in aceleasi reguli de ruleta cunoscute.

5.Ruleta live Casa Pariurilor

Cei care nu se dau in vant dupa jocurile virtuale pot accesa sectiunea speciala de jocuri de cazinou, ce se desfasoara in direct. Adevarata placere a jocului din cazinoul real este redata la intensitate ridicata in cazul acestui tip de joc, pentru ca veti dispune de un crupier real cu care puteti interactiona.

Puteti incepe sa jucati la ruleta live din sectiunea „Cazinou live”, unde veti putea descoperi: Triumph Roulette, Triumph French Roulette si Age of Gods Jackpot Roulette. In plus, veti putea juca si ruleta automata Quantum Auto Roulette, care este fara dealer.

Bonusuri de bun venit la Casa Pariurilor

In mai bine de 10 ani de cand activeaza in Romania, Casa Pariurilor a devenit una dintre cele mai populare agentii stradale, cu peste 740 de puncte fizice. Pe langa acestea Casa Pariurilor le ofera celor interesati posibilitatea sa joace online si le pune la dispozitie oferte tentante daca se inscriu in platforma.

Exista un bonus de bun venit la mai toate sectiunile din platforma online, dar unul dintre cele mai populare este bonusul de bun venit, de pana la 1.500 RON la primele trei depuneri. In ce conditii se acorda si cum va putea fi folosit acest bonus sunteti invitati sa descoperiti in cele ce urmeaza.

Ce este bonusul de bun venit Casa Pariurilor 2022

Sunt mai multe variante de bonus de bun venit oferite de Casa Pariurilor in 2022. Fiecare dintre acestea le ofera jucatorilor sanse foarte mari de castig.

Printre cele mai apreciate bonusuri se numara cel cu depunere succesiva, in valoare de 100% pana la 1.500 RON. De fapt, datorita acestui bonus, suma pe care o depuneti succesiv va fi restituita de catre casino si, in acest fel, veti avea mai multe fonduri de cheltuit pentru jocul preferat.

Bonusul este unul gradual, la primele 3 depuneri:

 • 100% la prima depunere  – pana la 500 RON;
 • 100% la a doua depunere – pana la 500 RON;
 • 100% la a treia depunere – pana la 500 RON.

Cum se poate beneficia de acest bonus

Pentru a beneficia de bonus, persoana trebuie sa aiba cel putin 18 ani si sa fi trecut prin procedura de verificare a contului de jucator. De asemenea, bonusul poate fi revendicat doar de cei care au facut un prim depozit. Ati putut deja afla din explicatiile anterioare cum se poate crea un cont de utilizator.

Dupa efectuarea primului depozit, va aparea un bonus de bun venit in balanta contului de utilizator, atat in cazul in care accesati platforma de pe mobil, cat si in varianta desktop. Odata ce bonusul este disponibil in contul de jucator, puteti profita de el.

Unde se poate juca avand acest bonus

Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai avantajoase de la Casa Pariurilor, avand in vedere ca pune in joc o suma foarte mare. In plus, pe langa aceasta suma, un alt avantaj este si ca bonusul poate fi utilizat la sectiunea „Jocuri Casino”.

De asemenea, mai exista promotii Casa Pariurilor care le dau ocazia jucatorilor sa profite de anumite sectiuni de casino sau sloturi, dar la bonusul cu depunere este prevazut accesul la sectiunea cea mai diversificata din platforma, unde sunt jocuri si sloturi tentante, ce pot aduce rapid castiguri mari.

DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
1500 RON BONUS MAXIM
0 ROTIRI GRATUITE

Termeni si conditii in cazul bonusurilor de bun venit Casa Pariurilor

In mod evident, asa cum se intampla in cazul tuturor campaniilor si ofertelor, si in privinta bonusurilor de bun venit de la Casa Pariurilor sunt anumite conditii care trebuie indeplinite:

 • promotia este valabila doar pentru jucatorii noi, ale caror conturi sunt verificate;
 • jucatorii noi trebuie, de asemenea, sa fi realizat o depunere anterioara;
 • bonusul este unul de tip succesiv, in 3 etape, iar Casa Pariurilor ofera suma depusa de jucator, in limita a 500 de lei pentru fiecare etapa;
 • pentru a primi acest bonus, trebuie sa fiti de acord cu primirea notificarilor de la Casa Pariurilor, in ceea ce priveste bonusurile si promotiile, precum si cu regulile GDPR;
 • sumele care sunt disponibile in cont vor fi utilizate inaintea sumelor bonus;
 • bonusul trebuie acceptat in cel mult 3 zile;
 • bonusul trebuie utilizat in termen de 7 zile.

Care este rulajul bonusului de bun venit

Rulajul este si el una dintre conditiile de baza pentru acordarea bonusului de bun venit oferit de Casa Pariurilor. Asadar, nu se poate obtine acest beneficiu fara a fi indeplinite complet conditiile de rulaj urmatoare:

 • pentru fiecare bonus din oferta trebuie sa efectuati un rulaj de x40, astfel: pentru suma depusa un rulaj x 20 si pentru suma bonus – un rulaj de x20;
 • se vor lua in considerare strict pariurile pe bani reali, la indeplinirea conditiilor de rulaj;
 • bonusurile 2 si 3 se pot debloca doar daca s-a efectuat anterior rulajul pentru bonus 1;
 • in cel mult 28 de zile trebuie sa acceptati si sa efectuati rulajul pentru cele 3 bonusuri;
 • sectiunile de jocuri contribuie intr-o proportie diferita la realizarea rulajului: jocuri Casino Live – 10%, Jocuri de masa – 20% si Sloturi – 100%;
 • mare atentie sa nu incercati sa retrageti fonduri inainte de completarea rulajului, pentru ca riscati sa va fie anulate atat bonusul, cat si depunerile.

Oferta de bun venit de la Casa Pariurilor este menita sa le asigure utilizatorilor noi o experienta de neuitat si sa-i stimuleze sa joace mai mult, pentru a-si spori sansele de castig.

Depunerea de bani pe platforma Casa Pariurilor

In aceasta sectiune, puteti afla care sunt conditiile de depunere, metodele de plata si care este depunerea minima pe care trebuie sa o efectuati la Casa Pariurilor.

Pasii pentru o depunere la Casa Pariurilor

Procesul de depunere este identic pentru toate metodele de plata, fiind unul rapid si usor de parcurs. Iata care sunt pasii pentru o depunere la Casa Pariurilor:

 • se acceseaza sectiunea „Depunere” si se selecteaza „Adauga un card”;
 • se selecteaza tipul de operator de servicii bancare: Mastercard, Visa sau Paysafecard;
 • se completeaza informatiile din formularul de depunere cu mare atentie, avand in vedere ca datele vor fi retinute pentru tranzactiile urmatoare;
 • se alege suma pentru care se doreste o depunere;
 • se aproba tranzactia.

Exista 4 metode de depunere disponibile

Pentru a raspunde nevoilor cat mai multor oameni, Casa Pariurilor pune la dispozitie metode de plata diverse si sigure:

1. Prin agentiile stradale

Aceasta metoda este preferata de cei care vor sa efectueze fizic o depunere, intr-o agentie Casa Pariurilor. Avantajul considerabil in acest caz este acela ca suma minima obligatorie este de 10 RON, in timp ce suma maxima este de 45.000 RON. In acest caz, comisionul aplicat este de 2%, iar depunerea se realizeaza instantaneu.

2. Prin Paysafecard

Aceasta modalitate de plata este populara in toata lumea si este considerata a fi una dintre cele mai recomandate pentru o depunere, avand in vedere siguranta si rapiditatea de tranzactionare. In acest caz, depunerea minima impusa este de 20 RON, iar cea maxima este de 20.000 RON.

3. Prin Mastercard

Mastercard reprezinta deja o adevarata traditie in domeniul financiar. Comisionul perceput pentru o depunere prin Mastercard este de 2%, depunerea minima obligatorie fiind de 20 RON, iar cea maxima de 20.000 RON.

4. Prin Visa

Aceasta companie este deja populara si apreciata pe piata, bucurandu-se de incredere in randul utilizatorilor. Pentru a face o depunere prin Visa, comisionul perceput este de 2% pentru fiecare tranzactie. Avantajul este acela ca platile se efectueaza instantaneu. Depunerea minima prin Visa este de 20 RON, iar cea maxima este de 20.000 RON, similar cu Mastercard si Paysafecard.

Care este comisionul pentru o depunere

La Casa Pariurilor, toate tranzactiile de depunere sunt supuse unui comision de 2%. Acest comision nu este o taxa impusa de Casa Pariurilor, ci reprezinta un comision standard care este aplicat de stat pentru toate serviciile de acest tip din industria jocurilor de noroc.

Pentru tranzactiile realizate de jucatori, indiferent ca sunt retrageri sau depuneri, Casa Pariurilor nu percepe niciun fel de comision.

Depunere minima, depunere maxima

1.Depunere minima

Dupa cum s-a putut observa la punctul despre metodele de plata, depunerea minima, in 2022, la Casa Pariurilor este de 10 RON, suma fiind valabila pentru depunerile prin agentiile stradale. Aceasta valoare este considerata a fi un start bun pentru castigurile rapide.

In cazul depunerilor prin Paysafecard, Visa si Mastercard, suma minima care se poate depune este de 20 RON, care asigura si mai multe sanse de castig.

2.Depunere maxima

Si in cazul depunerilor maxime, valoarea variaza in functie de metoda de plata. La agentiile stradale Casa Pariurilor, depunerea maxima este de 45.000 RON, iar pentru depunerile prin Paysafecard, Visa si Mastercard valoarea maxima ce poate fi depusa este de 20.000 RON.

Cat dureaza o depunere

Orice metoda de plata ati alege, depunerile la Casa Pariurilor se realizeaza pe loc, astfel ca va veti putea bucura intr-un timp foarte scurt de jocul preferat de ruleta.

Retragerile de bani din platforma Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este printre primii operatori care au inclus tranzactiile catre mediul online inca de la introducerea licentierii in Romania. Prin urmare, la Casa Pariurilor puteti avea siguranta unor operatiuni foarte bine puse la punct si testate in mai bine de 10 ani de functionare.

Pasii necesari pentru retragerile de la Casa Pariurilor, in 2022

Primul lucru care trebuie specificat inainte de toate este ca puteti solicita retragerea unei sume de bani doar prin aceeasi metoda de plata prin care a fost efectuat ultimul depozit. Exista o singura exceptie: in cazul cartelelor pre-platite Paysafecard. Aceasta modalitate de plata se poate folosi strict pentru depuneri, astfel ca retragerea banilor se va face prin transfer bancar. De asemenea, nu se poate solicita nicio retragere de bani de la Casa Pariurilor, daca nu ati trecut prin procesul de verificare KYC.

Pasii pentru retragerea unei sume de bani sunt urmatorii:

 • autentificarea in contul de utilizator;
 • accesarea optiunii ePortofel, aflate in coltul de dreapta, sus, din pagina principala;
 • din „Retrageti fonduri” – situat in partea de jos a paginii, veti selecta metoda dorita de retragere a banilor;
 • se introduce suma pe care doriti sa o retrageti;
 • se apasa butonul „Trimiteti cererea”.

Urmeaza ca respectiva cerere sa fie procesata din doua parti: a operatorului de jocuri de noroc si a tranzactiei bancare, daca retragerea se face pe card sau prin transfer bancar.

In cazul retragerilor din agentiile fizice, trebuie facuta in prealabil o programare, completand formularul pus la dispozitie in optiunea „Retrage din agentiile Casa Pariurilor” si alegand agentia de unde sa va ridicati suma de bani. Dupa ce ati primit notificarea din partea operatorului, va puteti prezenta imediat la agentia stradala.

Metodele de retragere a banilor de la Casa Pariurilor

Dupa cum era de asteptat, metodele de retragere a banilor sunt similare cu cele de depunere, avand in vedere ca este obligatoriu sa va retrageti banii prin aceeasi modalitate prin care i-ati si depus.

1. Printr-o agentie Casa Pariurilor

Aceasta metoda include posibilitatea de a alege agentia de unde sa faceti retragerea. La momentul solicitarii, veti primi doua coduri (codul platii si codul contului), pe care le veti folosi, impreuna cu buletinul de identitate, atunci cand va veti prezenta la agentie pentru a va ridica banii.

2. Prin Visa si Mastercard

Pentru retragerile online, cum sunt cele prin Visa sau Mastercard, procesul este unul foarte simplu. Va trebui sa intrati in contul Casa Pariurilor, sa selectati „Tranzactii” si apoi „Retrageri”, bifand retrageri bani prin Visa sau Mastercard. Dupa transmiterea solicitarii, dureaza, de regula, 1-3 zile lucratoare pana ce aceasta este procesata.

3. Prin transfer bancar

In acest caz, va trebui sa introduceti suma pe care doriti sa o retrageti in campul „Introduceti suma”. Ulterior, va trebui sa introduceti codul IBAN al contului bancar si sa trimiteti solicitarea de retragere, apasand „Trimiteti”. Timpul de procesare il include si pe cel al serviciului intern de la Casa Pariurilor, dar si pe cel al bancii si al procesatorului de plati. Astfel, durata medie pentru o retragere prin transfer bancar este de 1-3 zile lucratoare.

Retragere minima, retragere maxima

1. Retragere minima

Ca si in cazul depunerilor, si in cel al retragerilor sunt doua valori minime impuse. Pentru retragerile din agentii, valoarea minima este de 10 RON. Pentru retragerile utilizand transferul bancar si Visa sau Mastercard, valoarea minima este de 50 RON.

2. Retragere maxima

Valoarea maxima a unei retrageri de bani de la Casa Pariurilor este aceeasi, indiferent de metoda aleasa, respectiv 45.000 RON, cu mentiunea ca se pot percepe taxe impuse de banca in momentul unei tranzactii online.

Se aplica vreun comision pentru retragere?

In aceasta privinta, exista o veste buna: nu se percepe niciun fel de taxa de catre Casa Pariurilor pentru retrageri. Exista insa posibilitatea ca anumite banci la care aveti card sa impuna comisioane in momentul tranzactiei.

Jocul pe mobil

Unul dintre punctele forte oferite de Casa Pariurilor este aplicatia special creata. Prin intermediul acesteia, puteti juca la orice ora la ruleta sau puteti paria, indiferent de locul in care va aflati, singura conditie fiind sa dispuneti de o conexiune adecvata la internet.

Cum se poate descarca aplicatia Casa Pariurilor

Pentru a putea descarca aplicatia Casa Pariurilor este necesar sa accesati platforma online a operatorului de pe tableta sau telefon. Dupa ce veti face acest lucru, veti primi un mesaj de informare in legatura cu aplicatia. Veti putea apoi sa dati click pe „Descarca”, moment in care va aparea o fereastra cu doua variante din care sa alegeti: „Get it for Android” si „Download on the App Store”. Decizia se ia in functie de sistemul de operare al smartphone-ului sau tabletei, dupa care descarcarea va incepe.

Este important de precizat ca in cazul Android este o situatie speciala, avand in vedere ca acest sistem de operare nu accepta aplicatii mobile pentru jocuri de noroc. Operatorul transmite insa ca nu exista niciun risc in utillizarea acestei aplicatii, existand solutii alternative sigure de descarcare.

 1. Download pentru Android

Casa Pariurilor apk Android se descarca extrem de usor:

 • din meniul telefonului se acceseaza „Setari” – „Securitate”, pentru a permite instalarea aplicatiilor din surse necunoscute;
 • se descarca aplicatia apasand butonul „Download Casa Pariurilor apk android”;
 • se instaleaza fisierul aferent;
 • se deschide aplicatia Casa Pariurilor.

 

 1. Download pentru iOS

Cei care au iPhone sau iPad trebuie sa parcurga urmatorii pasi pentru a-si instala aplicatia Casa Pariurilor:

 • se acceseaza App Store si se cauta aplicatia Casa Pariurilor iOS;
 • se da click pe butonul de download;
 • se apasa „Instaleaza aplicatia”.

Care sunt beneficiile daca utilizati aplicatia

Indiferent care ar fi optiunea aleasa de aplicatie, utilizatorii se vor putea bucura de facilitati precum jocul de ruleta la orice ora, dar si altele care nu sunt disponibile la alte agentii concurente:

 • puteti urmari transmisiuni live de pe telefon;
 • se pot asculta comentarii audio in romana;
 • se pot primi notificari in timp real despre biletele plasate;
 • functia pariu rapid;
 • efectuarea de tranzactii rapide.

Cum se fac depunerile si retragerile din aplicatia Casa Pariurilor

Puteti depune sau retrage bani direct din aplicatie, fiind necesar ca anterior sa va logati in contul de jucator si sa accesati meniul corespunzator operatiunii, dand click pe „Retragere” sau „Depunere”. Este la fel de usor sa efectuati tranzactii, indiferent ca initiati procesul de pe desktop, din browser sau din aplicatie.

Ce puteti juca in aplicatie

Sunt 3 sectiuni principale in aplicatia Casa Pariurilor casino: „Casino”, „Jocuri” si „Jocuri Live”. Optand pentru Casino si Jocuri live, veti putea juca jocuri de noroc online care sunt grupate in felul urmator: Popular, Nou, Sloturi, Jocuri de masa, Jackpot si Casino live.

DA BONUS LA INREGISTRARE
100% PROCENT BONUS
1500 RON BONUS MAXIM
0 ROTIRI GRATUITE

Informatii generale Casa Pariurilor

There are no reviews yet. Be the first one to write one.